luni, 8 august 2016

Cand dreptul la o viata normala se cumpara cu 6.000 de euro

Unii isi doresc sa aiba baieti, altii vor sa fie parinti de fete, dar cei mai multi isi doresc sa nasca un copil sanatos. Din pacate, acesta nu este si cazul familiei Michiu. Fericirea nasterii micutei Paula (2 luni) a fost umbrita imediat ce parintii au fost informati ca bebelusul lor mult asteptat are o malformatie la gurita si ca nu poate manca decat prin gavaj, sub atenta supraveghere a asistentilor medicali.
 
Pentru a fi un copil normal, fetita trebuie sa fie supusa la nu mai putin de 4 interventii chirurgicale, in vederea reconstructiei gurii si a palatului, operatii care costa in total 6.000 de Euro.

Din cauza varstei mult prea fragede si a tipologiei malformatiei, copila a fost plimbata prin foarte multe spitale, medicii recomandandu-i intr-un final sa fie transfata in strainatate. Rudele s-au bucurat enorm ca nu este totul pierdut, ca fetita lor poate duce pana la urma o viata normala, insa au incremenit cand au aflat costul total al tratamentului, care este cu mult peste posibilitatile lor.

La recomandarea Asociaţiei “Salvează o inimă”, fetita va fi operata la Timisoara, la Centrul de Excelenta pentru Chirurgia Malformatiilor Fetei din Europa Centrala si de Est. Potrivit Plus Communication, in trecut, doctorul Emil Urtilă a operat cu succes mai multi copii pentru care organizatia  “Salvează o inimă” a initiat campanii de strangeri de fonduri.

Este un sentiment dureros să ştii că la o vârstă atât de mica un copil este nevoit să facă faţă unor obstacole atât de mari. Dincolo de aparenţe, Paula este un copil vesel, jucăuş şi dornic să cunoască lumea. La ora actuală, pe lângă aspectul estetic, fetiţa nu poate mânca normal, ci este hrănită prin gavaj de către asistentele medicale”, declară Gabriela Ceobanu, psihologul Asociaţiei “Salvează o inimă”.

Cum poate fi ajutata micuta?!

Trimiteti un simplu SMS de 2 Euro, la 8832, cu textul “Paula” sau donand online (prin card sau Paypal) pe https://salveazaoinima.ro/campaigns/paula-michiu/ .
Faceti o depunere in conturile bancare ale Asociaţiei “Salvează o inimă”: RO05BTRL00701205W82870XX (cont în Lei),
RO28BTRLEURCRT00W8287001 (cont în Euro),
RO68BTRLUSDCRT00W8287001 (cont în Dolari).
Potrivit Plus Communication, Asociația “Salvează o inimă”, înființată pe data de 17 decembrie 2012, a reușit să salveze, până în prezent, peste 100 de copii cu malformații grave. La campaniile umanitare organizate de Asociație, s-au alăturat peste 50.000 de persoane și companii românești și internaționale, înregistrându-se pe platforma online donații de peste 780.000 de Euro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu