marți, 2 august 2016

Coctail apicol pentru intarirea imunitatii

Ți-a apărut un herpes, un furuncul, un neg sau pur și simplu ai o stare generală de rău? E posibil să-ți fi scăzut imunitatea. Pentru a-ți recăpăta energia și a evita apariția unor boli mai greve, e necesar să iei urgent măsuri. Primul și cel mai important pas pe care trebuie să îl faci este să te programezi la medicul de familie, să te sfătuiești cu el. Însă până ajungi la control poți lua dimineața pe nemâncate câte o lingură cu miere, iar în timpul zilei să bei cât mai multă apă cu zeamă de lămâie.
 
https://pe-fuga.blogspot.ro/2016/08/doctor-eduard-bratu-despre-misterele.html
Medicul generalist Eduard Bratu, cu competență în Apiterapie, Fitoterapie și Aromaterapie, recomandă și coctailurile apicole, care dacă sunt preparate și administrate corect pot face minuni pentru sănătate. Eu am încercat unul în primăvară și recunosc că mi-am recăpătat energia și starea de bine în numai câteva zile.
Însă înainte de a vă propune să urmați un astfel de remediu trebuie să știți că acesta se ia pe stomacul gol, cu jumătate de oră înainte de masă. Dacă nu sunteți conștiincioși de fel nu are sens să dați degeaba banii pe remedii. Nu sunt exagerat de scumpe în comparație cu alte medicamente, dar nici foarte ieftine.

Să vedem însă cum se prepară coctailul pentru intarirea imunitatii:

- Domnule doctor, vă rog să le spuneți cititorilor mei rețeta pentru coctailul apicol pe care îl recomandați pentru creșterea imunității!
- O rețetă de coctail tonic bun pentru toată lumea (excepție fac cei alergici la produsele apicole) este urmatoarea:
* miere - 1kg,
* polen crud - 150 g,
* tinctură de propolis – 50 ml,
* scorțișoară – 3 sau 4 linguri.
Se amestecă ingredientele cu o spatulă de lemn într-un vas de sticla sau ceramică, se toarnă compoziția obținută într-un borcan și se iau două lingurițe pe zi, timp de două luni. Este excelent pentru creșterea imunității.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu