joi, 18 august 2016

URGENT: Emi are nevoie de un dispoziv medical pentru a rămâne în viață

La nici doi ani, Emi Petrovici suferă de o maladie cumplită, care i-a atrofiat toţi muşchii şi îl împiedică să mănânce sau să respire normal. Pentru a nu-şi pierde suflul, băieţelul are nevoie urgent de un dispozitiv medical care să-i ventileze mecanic plămânii. Din păcate, prețul acestui instrument (11.000 de Euro) depăşeşte cu mult posibilităţile familiei.

Mai e nevoie de cinci mii de euro

Până de curând, părinţii închiriau acest dispozitiv special de la o clinică românească, însă situaţia financiară precară i-a adus în imposibilitatea de a mai putea achita facturile lunare care îl ţin în viaţă pe băiat. Cuprinşi de teama de a nu-şi pierde copilul atât de devreme, aceştia fac un apel disperat la toți din jur.
Până la ora actuală, cu ajutorul Asociaţiei “Salvează o inimă” s-a strâns jumătatea din sumă, însă părinții încă au emoții și se roagă ca strigătul lor de ajutor să fie auzit de cât mai mulți oameni, fiindcă starea copilului se înrăutăţeşte de la o zi la alta. Inima băiatului devine din ce în ce mai slabă, iar lupta de supravieţuire devine din ce în ce mai grea pentru Emi. Copilul va putea respira normal doar cu ajutorul aparatului, însă pentru a-l achiziţiona părinţii mai au nevoie de 5.000 de Euro.

Donaţiile pentru salvarea băieţelului pot fi făcute:

- online (cu un card de credit sau prin Paypal), accesând platforma de donaţii https://salveazaoinima.ro/campaigns/emi-petrovici/;
- prin trimiterea unui simplu SMS de 2 Euro la numărul scurt la 8832, cu textul “Emi”;
- în conturile bancare ale Asociaţiei “Salvează o inimă”:
  • RO05BTRL00701205W82870XX (cont în Lei),
  • RO28BTRLEURCRT00W8287001 (cont în Euro),
  • RO68BTRLUSDCRT00W8287001 (cont în Dolari).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu