joi, 12 mai 2016

Candidati de portelan la primaria sector 5

Pe lista candidatilor la primaria sectorului 5 din Capitala sunt cateva nume de care nu doar ca nu am auzit nimic, ci de care se "mira" pana si Google-ul, fiindca motoarele lui de cautare nu reusesc sa aduca mai nimic in primele randuri despre cei 4 de mai jos.

Ce stiti despre:
Marian Dan, Bogdan Lencu, Catalin Aurel Stochita si Stefan Gheorghe?
Impartasiti-le si altora!


Marian Dan (ALDE – Partidul Alianta Liberalilor si Democratilor).
Candidatul partidului lui Calin Popescu Tariceanu si Daniel Constantin este inginer. Asta-i tot ce am gasit pe internet despre el, dupa vreo 10 minute de research. E drept ca unele articole faceau trimitere si la niste inregistrari video, dar daca el nu si-a dat interesul sa se promoveze mai mult, sa vada omul imediat ce obiective marete are, eu de ce m-as deranja sa scormonesc?! Daca va intreseaza persoana lui, n-aveti decat sa urmariti filmuletele cu pricina. Eu trec la urmatorul…

Bogdan Lencu (PRU – Partidul Romania Unita).
Lencu este presedinte al PRU Sector 5 si secretar executiv al PRU. Potrivit site-ului partidului, acesta este economist de profesie si are experienta bogata in investitii. Sloganul sau este: “Albim sectorul 5”. Discriminare sau lipsa de inspiratie, nu as sti ce sa zic. Las CNCD sa ia atitudine. Din cate inteleg, s-a autosesizat deja. In rest, prea multe date nu se gasesc in mediul online nici despre acest candidat.

Catalin Aurel Stochita (independent).
Stochita a mai candidat ca independent pentru functia de consilier local al Sectoruluiui 5 si in anul 2012. A fost consilier local al sectorului in perioada 2000-2008 si candidat PSD pentru primaria sectorului in 2004. Intr-un interviu acordat ziarului Evenimentul Zilei, Stochita a spus ca este "cumatrul" lui Marian Vanghelie, fiica sa de 15 ani fiind fina acestuia.

Stefan Gheorghe (independent).
Stefan Gheorghe este manager in stiinte economice. Si cam atat.

Cititi AICI si despre ceilalti candidati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu