joi, 12 mai 2016

Marian Vanghelie (PDS) la primaria sector 5

Fost membru al PSD pana in anul 2014, Vanghelie este primar al sectorului din anul 2000, fiind insa suspendat din aprilie 2015 in urma arestarii sale preventive.
Actual presedinte al Partidului Dreptatii Sociale, Vanghelie este trimis in judecata de DNA pentru 25 de infractiuni. In plus, a fost in arest preventiv si in arest la domiciliu timp de cateva luni, si presupun ca stim cu totii ca: “fara foc nu prea iese fum...” Acuzatiile aduse nu l-au impiedicat insa sa-si depuna o noua candidatura pentru functia de edil.


Pentru sustinerea candidaturii sale, Vanghelie a strans circa 15.000 de semnaturi, dar aceste liste electorale cu semnaturi (care se pare ca sunt suspecte) au facut obiectul unor noi perchezitii ale DNA.
Nu stiu daca mai are sens sa insist cu obiectivele lui Vanghelie pentru noul mandat. Sigur a promis din nou ajutoare sociale si organizarea Revelionului la Romexpo.
In cazul lui cred ca e mai relevant sa amintim “anii lumina” distanta intre sectorul 5 si celelalte sectoare. Poate va amintiti de iernile in care nu se dezapezea pentru ca: “nu am incheiat contract cu nicio firma de dezapezire”, de lipsa parcarilor si interesului pentru solutionarea acestei probleme, de anveloparea blocurilor (cele mai putine blocuri reabilitate din Bucuresti), de nesiguranta si mizeria din anumite cartiere, de reactiile oamenilor carora le spuneti ca locuiti in acest sector…

Cititi AICI si despre ceilalti candidati la primaria sector 5.
Speranta moare ultima, iar o schimbare, indifferent de natura ei, poate ar fi binevenita!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu